• Livrare

  2-4 zile lucrătoare

 • Livrare gratuită

  peste 390 lei

 • Cadou

  cu fiecare comandă

 • Garantie de returnare

  180 de zile

Totul despre FansBRANDS

Cunoaște una dintre cele mai mari magazine online Formula 1 din lume, și echipa în spatele acesteia!

Datele oficiale ale companiei

Motto-ul nostru: „SĂ ADUNĂM LUMEA DE FORMULA 1!”

Formula 1 și FansBRANDS au fost create pentru fani, și au ajuns acolo unde sunt în prezent datorită lor. Și TU ești parte a comunității căreia îi putem mulțumi că FansBRANDS a devenit un magazin online determinant F1 la nivel global.

Din acest motiv, la noi fanii sunt în prim-plan, și ne dezvoltăm fiecare serviciu să fie în avantajul lor, adică al Tău. Aici, noi nu doar te îmbrăcăm din cap până-n picioare în cele mai noi trenduri Formula 1, ci dacă ești cu ochii deschiși, atunci poți deveni membru a unei adevărate comunități F1.

Povestea noastră - momente importante - scopuri

 • 2011 - Pit Box Kft.

  Povestea FansBRANDS începe în anul 2011, una dintre epocile de aur ale Formula 1, când toată lumea era cuprinsă de febra F1. Atunci a luat naștere Pit Box Kft. Ne-am prezentat la Marele Premiu al Principatului Monaco, iar apoi am luat pe rând locațiile apropiate. Spre sfârșitul anului, am început să ne gândim despre înființarea unui magazin online.

 • 2012 - Duna Pláza - F1BOX - forma1-box.hu

  F1BOX și-a început misiunea de a cuceri fanii atât online, cât și offline. Dar dezvoltarea nu s-a oprit aici, deoarece în curând, am avut nevoie de un depozit mai mare...

 • 2017 - Vác - Formula1 BRANDS

  Ne-am mutat la Vác, unde am reușit să creăm un adevărat imperiu Formula 1. Dar de ce am decis să schimbăm denumirea F1BOX? Eram cu ochii pe piața internațională, deoarece în prezent, un magazin online poate livra oriunde în lume, iar noi ne-am dorit ca oamenii să știe instant cu ce ne ocupăm noi. Așa a luat naștere numele Formula 1 Brands. Însă nici acesta nu a fost cel adevărat, deci, a urmat în curând o nouă schimbare...

 • 2019 - o eră nouă - FansBRANDS

  Am reușit! Un nou magazin online, un nou nume și noi scopuri. Am lansat magazinul nostru internațional, paginile de Facebook și Instagram, programul pentru Membri VIP, Portofelul Online și alte lucruri extra. De aici încolo, nu vor mai fi schimbări, ci doar dezvoltări. Dezvoltări, deoarece dorim ca toți fanii Formula 1 să obțină ceea ce-și doresc.

 • 2021 - Închiderea showroom-ului

  Ne-am modernizat administrarea depozitelor, ceea ce a avut drept rezultat faptul că am externalizat logistica de depozitare unei societăți profesionale externe, unde încap mult mai multe produse, deci ne-am îmbunătățit, de asemenea, capacitatea de depozitare. În paralel, showroom-ul nostru a fost desființat, și am adăugat servicii noi la magazinul online, pentru ca tu să poți depune comenzi și mai ușor.

 • 2022 - Biroul nostru s-a mutat la o locație nouă

  Noua noastră adresă, unde primim și coletele returnate: 2600 Vác, Rádi út 1-3. Crește echipa, crește biroul, crește gama de produse. Din ce în ce mai multe produse sunt adăugate la magazinul online, ceea ce sunt, desigur, disponibile în depozitul nostru din Ungaria, și se pot livra imediat.

 • Scopul nostru

  Ce altceva ar putea fi scopul unei companii care se ocupă de Formula 1, decât să cucerească inimile fanilor F1 din lume? Noi vom fi cel mai mare magazin, iar brandul nostru va fi alături de NASA, Apple și Amazon. Aceasta este viziunea noastră, și singura noastră direcție. Întrebarea este: ești alături de noi?

Echipa FansBRANDS

În regulă, dar totuși cine sunt oamenii în fundal? Uneori echipa se modifică, dar în marte parte, doar crește. Lucrăm cu efort maxim în fiecare zi, pentru a putea oferi tot ce e mai bun. La noi, munca nu se oprește nici după ora 16:00, dar nici în weekend. Viața noastră se învârte în jurul Formula 1...

Chertes Levente

Director și proprietar FansBRANDS®

Chertes Levente

Chertesné Szőcs Melinda

Sales operator - HU / RO

Chertesné Szőcs Melinda

Bereczkiné Incze Melinda

Sales manager - HU / RO

Bereczkiné Incze Melinda

Lázár Dániel

Webshop manager

Lázár Dániel

Tóth Krisztián Márk

F1 news coordinator

Tóth Krisztián Márk

Jancsovics Tamás

FansBRANDS website developer

Jancsovics Tamás

Părerile fanilor

Noi nu ne ascundem niciodată: ne puteți evalua oriunde și oricând. Mai mult! Dacă avem șansa, atunci îi rugăm pe toți să ne evalueze, iar dacă ați întâmpinat eventual probleme, vă rugăm să ne anunțați. Pentru că nu putem schimba nimic și nu ne putem dezvolta decât dacă auzim criticile ;-)

Nu noi am inventat evaluările de mai jos, le poți găsi pe toate la sursa oficială. Precum și mai multe ;-) Atât de mulți oameni sigur nu se pot înșela...

Poți scrie și tu despre noi sau poți citi și mai multe opinii la următoarele canale:

Livrare gratuită

Pe teritoriul Ungariei, livrăm coletele tuturor fanilor F1 gratuit. Desigur, pot exista anumite excepții (calendar la 1 HUF, etc.), dar totuși, nu-i rău deloc ;-)

Ramburs 180 zile

Dacă din vreun motiv, nu îți place produsul comandat, sau ai ales mărimea greșită, atunci ne poți returna produsul în termen de o jumătate de an, iar astfel nu vor apărea probleme.

Cadou la fiecare comandă

Actualizăm cadourile oferite anual, și oferim un cadou la fiecare comandă. Uneori, poți obține chiar și cele mai mari cadouri. Urmărește newsletter-ul... ;-)

Jocuri promoționale

Ocazional, organizăm și jocuri promoționale, în cadrul cărora tragem la sorți bilete la Hungaroring, 50-100.000 forinți și alte chestii interesate. Dacă nu vrei să ratezi ocaziile, abonează-te la newsletter!

Garanția producătorului

La produsele Formula 1, este important de menționat faptul că garanția este acordată direct de producător. Aici, calitatea nu e de glumă, iar eu știu foarte bine acest fapt.

Acceptare Portofel Online

Noi am fost printre primele magazine online corecte din Ungaria, ceea ce este cel mai benefic clienților noștri, deoarece au ocazia de a economisi mulți bani la fiecare comandă! Dacă încă nu ai Portofel Online, atunci înregistrează-te la acest link, iar noi îți oferim 5.000 de forinți!

Abonament VIP

La FansBRANDS, luăm în serios loialitatea: clienții noștri fideli au opțiunea de a deveni Membrii VIP, ceea ce le garantează o extra reducere de 10% la aproape toate produsele.

Newsletter și notificări privind cursele

Cele mai bune oferte sunt anunțate în mod exclusiv în newsletter. Nu e o glumă! Aici vei putea vizualiza cele mai bune cadouri. Și nu în ultimul rând, nu vei pierde nici cursele Formula 1, deoarece noi îți trimitem notificări.

Comenzi telefonice

Dacă încă ai îndoieli, atunci sună-ne pe telefon, iar noi te vom ajuta să-ți depui comanda (în limbile maghiară, engleză și română)! Vei avea însă nevoie de o adresă de email, deoarece la aceea vei primi notificările...

Livrare oriunde în lume

Dacă te afli cumva în cealaltă parte a lumii, noi nu ne îngrijorăm: Tu vei fi cel surprins când curierul îți va bate la ușă a doua zi cu produsele comandate ;-)

10.000 de produse Formula 1 în depozitul nostru

Dacă e să descriu ceea ce poți găsi în magazinul nostru și pe site-ul nostru web într-un singur cuvânt, acela ar fi TOT CE ȚINE DE FORMULA 1! Puțin mai detaliat, aș spune că stăm la dispoziția tuturor fanilor Formula 1 cu o gamă de mii și mii de produse! Noi primim produsele direct din atelierul din Londra al producătorului. Toate produsele sunt originale și sub garanție. Urmărim, de asemenea, schimbările din Formula 1, iar dacă apare o nouă echipă sau un pilot nou, respectiv dacă cineva schimbă echipa, atunci produsele destinate fanilor apar în primul rând la noi.

Scuderia Ferrari logó
Mercedes AMG Petronas logó
Alfa Romeo F1 csapat logó
Haas F1 csapat logó
Mclaren logó
Force India logó
Renault F1 logó
Toro Rosso logó
BMW Motorsport logó
Red Bull Racing logó
Ayrton Senna logó
Michael Schumacher logó

Te așteptăm pe mai multe canale dacă ești interesat(ă)

FansBRANDS telefonszám

Contactează-ne telefonic la numărul de telefon +40 316 312 751! Te putem ajuta în alegerea mărimii, depunerea comenzii, cu chestiunile de garanție. Așteptăm apelurile fanilor Formula 1 între orele 9:00 și 16:00 (UTC+2).

FansBRANDS email cím

Dacă nu ai nevoie urgent de răspuns, sau dacă nu putem răspunde la telefon din vreun motiv, respectiv dacă e weekend, atunci scrie-ne un email, iar noi îți vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare. Uneori, scrisorile de pe platformele citromail și freemail intră la Spam, așadar te rog să utilizezi GMAIL!!

FansBRANDS Facebook oldal

Ne poți trimite mesaje și pe Facebook. Îți răspundem și pe această platformă, deoarece aceasta este mai convenientă unora. Ne străduim să fim prezenți în toate domeniile, și așteptăm întrebările comunității Formula 1 cu brațele deschise indiferent de domeniu ;-)

FansBRANDS WhatsApp elérhetőség

În 2022, am introdus un nou serviciu, și anume WhatsApp, unde ne poți contacta ușor pe mobil, sau pe calculator. Îți răspundem aproape imediat în timpul orelor de lucru.

Informații oficiale despre FansBRANDS

Ne poți verifica oricând dacă vrei să te asiguri că suntem o societate pe bune. Noi nu ascundem nicio informație de fani. Și în final, să vină informațiile oficiale ale FansBRANDS:

 • Denumire magazin: FansBRANDS - anterior F1BOX și Formula1 Brands
 • Denumire societate: Pit Box Kft. - acest nume va figura și pe factură
 • Sediul social: Ungaria 2600 Vác, Rózsa utca 3/A 1. emelet 2. ajtó
 • Activitate principală: 4771. Comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate
 • Capital subscris: 3.000.000 HUF
 • Cifra de afaceri netă (2019): 187.095.008 HUF (566.063 EUR)
 • Cifra de afaceri netă (2020): 235.510.008 HUF (666.494 EUR)
 • Cifra de afaceri netă (2021): 294.360.992 HUF (797.726 EUR)
 • Cifra de afaceri netă (2022): 569.129.000 HUF (1.497.708 EUR)
 • Showroom: Închis din 2022, sunt posibile numai achizițiile online
 • Cod fiscal european: HU23163885
 • Numărul de înregistrare la Registrul Comerțului: 13-09-144768
 • Data înființării: 15/02/2011
 • Data înregistrării la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Pesta: 16/02/2011
 • Nr. telefon central: +40 316 312 751
 • Date pentru transfer bancar:
  • Denumirea băncii: Intensa Sanpaolo Bank
  • Număr cont pentru transferuri din străinătate (IBAN): RO33WBAN000524861917RO01
  • COD SWIFT (BIC): WBANRO22XXX

Parteneri

De-a lungul anilor, am pus la încercare foarte multe agenții și societăți externe. Din păcate însă, noi nu ne mulțumim cu cei mai buni. Din fericire, există cei care ne ajută să ne atingem scopurile. Desigur, acest fapt nu înseamnă că în cazul deteriorării calității, nu vom găsi alți parteneri, așadar dorim să profităm de această ocazie să îi salutăm: vă mulțumim și ne dorim să avem în continuare o colaborare de succes!

NETMIX logó

FansBRANDS este un client de top NETMIX VIP. Când vine vorba de crearea de pagini web sau marketingul online, atunci noi utilizăm în mod exclusiv serviciile lor, deoarece pun un accent deosebit pe cunoașterea aprofundată a gândirii și scopurilor noastre.

GLS logó

Pe teritoriul Ungariei, coletele noastre sunt livrate de GLS. GLS este cel mai mare și cel mai rapid. Desigur, este mai scump decât ceilalți, dar noi considerăm că toți fanii Formula 1 merită să își primească comenzile a doua zi.

UPS logó

UPS este fratele cel mare al GLS: acceptă livrare a doua zi oriunde în lume. Iar noi nu ne așteptăm la nimic altceva decât la servicii exclusive pentru produse atât de exclusive.

Ace Telecom logó

Furnizorul de servicii internet și telefonice a județului Pesta. Este important să menționăm și acest fapt, deoarece fără o conexiune sigură, comunicarea nu ar fi la fel de stabilă, ceea ce nu se poate permite.