• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

Wolff: "Trebuie să avem un COMPETITOR măcar o dată"

Wolff: "Trebuie să avem un COMPETITOR măcar o dată"

Krisztián Márk Tóth |

Toto Wolff a făcut o declarație șocantă. Pentru prima dată, directorul echipei Mercedes a vorbit deschis despre cine își dorește să îl înlocuiască pe Lewis Hamilton, care va pleca la sfârșitul anului.

Wolff a aruncat patru nume, niciunul dintre ele nu reprezintă o surpriză reală, dar deschiderea cu care se concentrează asupra unuia dintre ele este cu atât mai șocantă:

Avem câteva opțiuni foarte interesante! Sunt Kimi Antonelli, Carlos Sainz, Fernando Alonso și, bineînțeles, Max Verstappen, pe care ni-l dorim mai mult decât oricine. Aceasta este o colaborare care trebuie să se întâmple la un moment dat! Este doar o chestiune de timp... Dar nu se poate nega: este candidatul nostru numărul unu alături de George Russell! Dar nu vreau să-i exclud pe ceilalți. Principalul nostru obiectiv aici este de a fi o echipă de top și de a fi capabili să livrăm o mașină cu adevărat competitivă, care să fie atractivă pentru acești piloți. Este vorba mai mult despre crearea unei echipe eficiente, care să fie mijlocul de aur pe drumul de întoarcere spre succes, dar, desigur, ca manager de echipă, îți dorești întotdeauna cea mai bună pereche de piloți de pe teren", a declarat Wolff, care a rezolvat efectiv dezbaterea "cine este mai bun, Lewis Hamilton sau Max Verstappen" fără să vrea...