• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

Wolff îl vrea pe Verstappen ÎNTOTDEAUNA mai bine

Wolff îl vrea pe Verstappen ÎNTOTDEAUNA mai bine

Krisztián Márk Tóth |

"Ai putea la fel de bine să-l aduci pe Helmut Marko", a fost invitația deloc glumeață în prezența jurnaliștilor din paddockul Marelui Premiu al Japoniei.

Tot mai multă lume vorbește despre dorința celor de la Mercedes de a pune capăt, în câțiva cavaleri, proaspetei sale căderi din campionat. Și asta nu este nimic mai puțin decât un transfer de vedete... Acum, Tom Clarkson, gazda podcastului F1 Nation, a vorbit despre ceea ce a văzut la Suzuka:

"Am vorbit cu o mulțime de colegi din Japonia și toți mi-au confirmat că Toto Wolff este un adevărat fan al lui Max Verstappen. Nu a făcut niciun secret din faptul că își depune toate eforturile și cunoștințele pentru a-i obține semnătura. Lucrurile nu au mers bine la Mercedes în ultimii ani, dar aducerea lui Max Verstappen la bord ar putea fi un adevărat pas înainte în procesul de recuperare. Cel puțin așa cred eu...

L-am văzut pe Toto spunându-i lui Max că este un partener în toate, dacă este nevoie de asta pentru a-l transfera, îl poate aduce pe Helmut Marko cu el, îi vor găsi o poziție. Și în acest caz, la Mercedes s-ar putea crea o adevărată super-garda austriacă la nivelul Red Bull Racing sau chiar mai departe. Este un gând frumos, dar nu cred că este o perspectivă realistă și nu cred că Max ar sacrifica titlurile mondiale pe care le-ar mai putea câștiga...", a reflectat Clarkson.