• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

Wolff: "Dacă eu sunt o barieră în calea succesului, sunt fericit să plec!"

Wolff: "Dacă eu sunt o barieră în calea succesului, sunt fericit să plec!"

Krisztián Márk Tóth |

Zile negre pentru echipa de opt ori campioană mondială la constructori, una dintre cele mai de succes, dacă nu chiar cea mai de succes echipă de Formula 1 din toate timpurile. Și se pare că lucrurile nu se vor schimba peste noapte...

Mercedes a rămas fără victorie din 2022, iar situația se înrăutățește. Atât de mult, încât Toto Wolff, șeful de succes al echipei, s-a trezit spunând că, dacă cineva își poate face treaba mai bine decât el, este fericit să îi cedeze locul pentru binele echipei. O declarație neobișnuită, cu siguranță:

"La Marele Premiu al Australiei, ne-am confruntat cu aceleași probleme cu care ne-am confruntat mereu în trecut. Au fost momente în care ne-a lipsit masiv ritmul, apoi au fost momente în care am fost bine, dar tot nu suntem acolo unde vrem să fim. Nimeni, inclusiv eu însumi, nu este pozitiv în legătură cu locul în care ne aflăm, dar trebuie să ne concentrăm să ieșim din gaură. Este o situație foarte dificilă, dar trebuie să rămânem calmi și echilibrați. Încerc să fiu optimist în legătură cu situația, dar aș fi primul care ar ceda dacă ar apărea cineva care să treacă peste toate acestea... Pe de altă parte, aș fi șocat dacă s-ar întâmpla asta, pentru că simt că nu suntem departe de momentul în care lucrurile se pot uni și putem întoarce ușor situația de acolo", a declarat un Toto Wolff autocritic și oarecum descurajat.