• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

VICTORIE: Wolff îl curtează deja pe Verstappen...

VICTORIE: Wolff îl curtează deja pe Verstappen...

Krisztián Márk Tóth |

Lumea s-a schimbat foarte mult de la ultima etapă a Cupei Mondiale din 2021. Acuzații, strigăte de înșelăciune, amenințări cu procese și acum un covor roșu și o curte cu Max Verstappen.

Dar indignarea a început cu mult timp înainte, cu accidentul de la Silverstone, de care toată lumea își amintește, și cu accidentul lui Verstappen cu G renegat. În timp ce familia Wolff și-a sărbătorit victoria cu plăcere. Apoi, Lewis Hamilton, mereu loial, a renunțat la Mercedes precum un om sănătos renunță la un bețișor de ciumă, și totul s-a schimbat.

"Ne aflăm în fața unei mari oportunități. În urmă cu câteva luni, ar fi fost absolut incredibil ca o astfel de opțiune să fie chiar în cărți... Dar acum căutăm succesorul lui Lewis și ne concentrăm pe un număr foarte mic de piloți, iar printre ei se află cineva pe care îl dorim în mod deosebit. Max Verstappen, despre care știm că nu își va grăbi decizia. Ce e făcut e făcut, digerat și închis. Ne-am respectat întotdeauna unul pe celălalt, avem valori și percepții similare. Și, privind înapoi la sinistrul 2021, pot spune că și eu am făcut greșeli. Ar fi trebuit să gestionez altfel multe lucruri, nu doar în ultima rundă a ultimei competiții, ci cu mult înainte. Cu toate acestea, Max, Jos și cu mine am discutat între timp și am rezolvat acest lucru între noi", a reflectat Toto Wolff. Povestea miroase puțin a semințe de floarea-soarelui...