• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

Un câștigător de la Le Mans spune că Ricciardo este un pilot de nivel F4

Un câștigător de la Le Mans spune că Ricciardo este un pilot de nivel F4

Krisztián Márk Tóth |

Și, apropo, un record expirat, care va expira cu siguranță după Miami. Pilotul de anduranță Richard Bradley spune că Liam Lawson stă la pândă pentru că el este viitorul.

Potrivit presei internaționale, Red Bull i-a oferit lui Lawson un loc începând cu 2025, după saltul său reușit de anul trecut, dar Bradley spune că nu va trebui să aștepte atât de mult pentru un înlocuitor:

"Sunt 100% sigur că îi vor oferi un loc după Marele Premiu de la Miami. Odată ce terenul va trece în Europa, el nu va mai fi un pilot Racing Bulls. Nici măcar nu aș aștepta asta, gândiți-vă doar la accidentul său incredibil de la Suzuka... A fost un amatorism incredibil! Ca tânăr pilot, am concurat mult în Japonia și am făcut multe curse la Suzuka. S-a râs de tine în F4 pentru astfel de lucruri... Felul în care Ricciardo s-a transformat în Alexander Albon a fost o glumă, dar el nu prezintă nicio calitate care să-l facă un bun pilot de Formula 1 în acest moment. Cu cât mai repede îl va înlocui Liam Lawson, cu atât mai bine va fi pentru toată lumea", a declarat britanicul din ELMS, care are o părere acerbă despre Daniel Ricciardo.