• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

TOMMYXLEWIS: Hamilton creează acum haine sustenabile

TOMMYXLEWIS: Hamilton creează acum haine sustenabile

Krisztián Márk Tóth |

Lewis Hamilton se face de râs în mod regulat, afișându-se în tot felul de "ținute" extravagante, și toată lumea știe că are o mie de legături cu lumea modei. Mai devreme sau mai târziu, era inevitabil să își lanseze propria colecție.

TOMMYXLEWIS nu este puștiul de azi, nebunia durează de câțiva ani, dar există o dorință tot mai mare de a realiza aceste uimitoare "costume vestimentare" folosind procese de fabricație din ce în ce mai ecologice și materiale durabile.

"Încă de mic copil am văzut haine Hilfiger pe vedete precum Snoop Dogg și chiar Aaliyah. Această colecție a fost realizarea unei ambiții de lungă durată, care a fost și aceea de a crea propriul meu brand de îmbrăcăminte împreună cu Tommy. Așa că ADN-ul meu a fost încorporat în proiect, iar stilurile noastre au ajuns să se ciocnească. În afară de stil, pentru mine este foarte important să pun mai mult accent pe sustenabilitate, nu doar în curse, ci și în modă. Am spus echipei că este un lucru care îmi este aproape de inimă și, ca urmare, această colecție este alcătuită din 45% materiale sustenabile, dar, desigur, obiectivul nostru este 100%. Pentru că, atunci când fac ceva, vreau să dea lovitura, vreau să fie memorabil. Toată lumea din colaborarea mea cu Tommy Hilfiger se străduiește să facă acest lucru!", a declarat Hamilton.

Ei bine, revenind la penultima propoziție, a funcționat.