• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

Sainz: "Nu am NIMIC de demonstrat celor de la Ferrari"

Sainz: "Nu am NIMIC de demonstrat celor de la Ferrari"

Krisztián Márk Tóth |

Carlos Sainz a început sezonul 2024 poate în cea mai bună formă din viața sa, fiind lider absolut pentru Scuderia Ferrari. Un podium, o victorie în cursă imediat după o apendicectomie și un om care, până acum, nu a schimbat lumea...

Mulți cred că diferența și performanța bună este modul în care Sainz îi spune lui Frederic Vasseur că a făcut o greșeală gravă. Și, de altfel, este modul lui de a se vinde.

"Este foarte dificil să începi un an cu o echipă știind că nu vei mai fi acolo anul viitor. De fapt, habar nu ai că vei fi... De aceea am muncit atât de mult în pre-sezon, de aceea am vrut să fiu într-o formă fizică și mentală mai bună ca niciodată. Este cel mai bun lucru pe care îl poți face într-o astfel de situație, pentru că forța îți dă încredere și îți crește determinarea. Pentru asta m-am antrenat, iar acum totul pare să dea roade, punându-mă într-un flux pozitiv. Vreau să demonstrez ceva, cum ar fi că au luat o decizie greșită? Nu mă gândesc la asta când mă urc în mașină. Desigur, nu pot nega sentimentele bune care vin odată cu rezultatele. Este un mod de a-mi dovedi mie și tuturor celorlalți că sunt un pilot câștigător și că pot face orice dacă mi se dă o mașină câștigătoare. Dar nu am de gând să-mi dovedesc valoarea în fața celor de la Ferrari sau a altcuiva. Am un singur obiectiv: dacă voi avea oportunitatea, tehnologia potrivită, vreau să-mi îndeplinesc visul, care este acela de a deveni într-o zi campion mondial de Formula 1", a declarat spaniolul.