• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

Horner: "Sainz pentru Verstappen? NU ESTE EXCLUS!"

Horner: "Sainz pentru Verstappen? NU ESTE EXCLUS!"

Krisztián Márk Tóth |

A existat deja un precedent cu "filiala" Red Bull Racing, iar după mulți ani începe să apară din nou un cuplu Carlos Sainz-Max Verstappen.

În ultima vreme, Sainz a fost unul dintre cei mai constanți performeri din Formula 1, iar nu doar fanii și experții, ci și industria, îl iau în seamă. De exemplu, staff-ul profesionist al celor de la Red Bull, care nu au ascuns niciodată faptul că nu sunt neapărat mulțumiți de performanțele lui Sergio Perez. Iar acum că Sainz a fost parcat prost și nemeritat de Scuderia Ferrari, întrebarea este: se gândește echipa austriacă să îl achiziționeze pe spaniol?

"Este clar că ne dorim să avem cea mai bună pereche posibilă la echipă și uneori ne depășește, trebuie să ne uităm în afara echipei. Piața curselor este complet fluidă în acest moment, ne uităm la performanță și pe această bază nu putem exclude nimic. Nici că Carlos Sainz ar putea fi omul nostru. Carlos este singurul care ne-a învins în ultimii ani, este inamicul nostru, așa că vom fi cu ochii pe el", a glumit Christian Horner, cu toată seriozitatea...