• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

Honda: "Vrem să fim concurenți cu Aston"

Honda: "Vrem să fim concurenți cu Aston"

Krisztián Márk Tóth |

Este o știre de ultimă oră faptul că Fernando Alonso a semnat o prelungire cu Aston Martin, într-un moment în care se pare că erau disponibile opțiuni mai atractive. Acum, Honda a indicat subtil că acest lucru nu a fost un accident.

Alonso este renumit pentru neoboseala, perseverența și talentul său, dar și pentru deciziile sale proaste, așa că, cine știe, poate că de data aceasta va avea noroc.

"Obiectivul nostru foarte clar este să câștigăm un campionat mondial. Timpul nostru va veni din 2026 și, deși știm că va fi foarte dificil, ne-am asumat deja această provocare cu o altă echipă nu cu mult timp în urmă. Acum ne-am stabilit același obiectiv cu Aston Martin, cu Lawrence Stroll și Toshihiro Mibe, care s-au angajat să lupte pentru titlu în 2026. Desigur, în realitate nu este atât de simplu și va fi nevoie de timp pentru a pune la punct proiectul, dar nu am nicio îndoială că va funcționa. Împreună ne vom construi. Din punctul de vedere al Aston Martin, ceea ce se așteaptă de la noi, și invers. Va fi o relație onestă, astfel încât împreună să putem ajunge la nivelul unei echipe de top", a subliniat președintele Honda Racing Corporation, Koji Watanabe.

 Poate Fernando Alonso să obțină acel al treilea loc până la urmă?